Broderiweekend

By juni 24, 2019 maj 11th, 2020 Nyheder

Broderifestival 2020

2. oktober . – 4.oktober.

Vi gør det igen !

Efter forsigtigt at have dyppet tåen og taget temperaturen på broderiinteressen i Danmark sidste år, tør vi godt tage chancen igen og kan med glæde præsentere Samsø Broderi festival, endnu engang på Sælvigbugtens Camping d. 2-4 oktober 2020.

Vi har lyttet til ønsker, udvidet antallet af workshops og fået endnu flere dygtige undervisere med på programmet. Så vi håber der er noget der frister i vores brede udvalg af broderiworkshops. Der vil i år være en åben brodericafé for alle i opholdsstuen, hvor man kan mødes og hygge, når man ikke lige deltager i en workshop. Vi mærkede en stor lyst til at mødes på kryds og tværs og nørde igennem, det skulle gerne være imødekommet med dette cafétiltag.

Den lille pop-up broderi butik vil også i år være åben med masser af broderikits, garn, broderitilbehør, bøger, stof og hvad ellers et broderihjerte vil kunne begære. Så åbningstider i programmet.

Vi afholder Samsø broderifestival på Sælvigbugtens Camping, der sørger for forplejning alle 3 dage, samt lægger hytter og undervisningslokaler til. Men man kan sagtens deltage i festivalen uden at være indlogeret der.

Tilmeldinger til workshops og aftenarrangementet lukker d.20.september.

Glæd Jer til en fantastisk weekend

Kontaktpersoner:

Spørgsmål om indkvartering og forplejning:
Birte Snedker
Sælvigbugtens Camping
Tlf. nr. 21 67 63 09
Mail: mail@saelvigbugtens-camping.dk

Broderifestival 2020

2. oktober – 4. oktober

Ferie med masser af frisk luft krydret med lidt komfort